Roon 1.7 (Build 610) er her!

Den siste oppdateringen av Roon lanseres nå med ytelsesforbedringer, feilrettinger og vår nye Sleep Timer-funksjon!

Mange Roon-brukere lytter til musikk i sengen eller mens de slår seg ned for dagen på deres favorittlyttested. Enten det er en beroligende spilleliste eller internettradiostasjon, er det en fin måte å avslutte dagen på.
Med siste oppdatering kan du gjøre nettopp det. Bare start musikken din, sett når du vil at den skal avsluttes, og sovner til melodiene når musikken forsiktig forsvinner. Sovetimeren er tilgjengelig for en hvilken som helst sone på en hvilken som helst enhet, og kan nås fra sonens volumvindu ved å klikke på månens halvmåne-ikon.

I tillegg til den nye sovetimeren har vi også implementert en rekke forbedringer av funksjonaliteten, inkludert oppdateringer til DSP og grafikkmotoren, som du finner i de fullstendige versjonsmerknadene nedenfor. Vi håper du liker denne etterlengtede oppdateringen og ser frem til å høre hva du synes. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *